lørdag 2. februar 2013

Den fødte husmor?

Siden jeg vil være hjemmeværende, tror du kanskje jeg er den fødte husmor. Det stemmer overhode ikke. Da jeg var barn, lekte jeg heller med gutter enn jenter. Du så meg ofte med en fotball, skru på en sykkel eller i et hytteprosjekt sammen med nabogutten. Å leke med dukker var kjedelig. Jeg var på ingen måte interessert i matlaging eller noe huslig. Matlagingen var det foreldrene mine eller eldre søsken som tok seg av, så jeg slapp billig unna...helt til jeg flyttet for meg selv. Da fikk jeg svi for at jeg ikke hadde lært noe hjemme. Det ble både brente middager og rå brød, bare for å nevne noe.

Men jeg har en enkel filosofi. Jeg tror det meste kan læres. Og det har jeg jammen måtte benyttet meg av. Heldigvis har jeg en tålmodig mann. Han har spist en del mat som man ikke ser så ofte bilde av på en blogg... :/

Senest i dag hadde jeg et bakeprosjekt som gikk så som så... Jeg skulle bake glutenfrie cookies og kjøpte inn glutenfritt mel og skulle sette i gang. Men så oppdaget jeg at melblandingen var grov :/ Jaja, jeg prøver likevel, tenkte jeg.Ikke akkurat de vakreste cookisene...Men jeg gav ikke opp. Jeg prøvde på en ladning til, og de ble mye bedre. 


Og med å legge dem på et fint fat og sette en osteklokke over, så det jo jammen ikke så verst ut. Jeg tror jeg skal våge meg på å servere dem til gjestene våre i morgen likevel jeg. 


En familie - En inntekt (c)

1 kommentar:

  1. "Han har spist en del mat som man ikke ser så ofte bilde av på en blogg... :/"

    Haha, så fantastisk skrevet! Jeg deler mye matoppskrifter på min blogg, men for å si det sånn, så er jeg veeeldig enig med deg i det utsagnet! Det er mange prosjekter som har endt på fuglebrettet eller i søpla :P

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)