Om oss

Vi er en familie på fire. Mannen min og jeg er gift og vi har to herlige gutter født i ’12 og ’14. Mannen i huset jobber innen IT, og jeg er utdannet pedagog, og har jobbet som lærer i noen år. Nå er jeg hjemmemamma, og trives veldig godt som det. Grunnen til at vi har valgt slik, kan du lese i ”Hvorfor denne bloggen”.


Til høsten skal mannen i huset ta ut pappapermisjonen sin, og da er det min tur å prøve seg litt i arbeidslivet. Jeg skal jobbe 2-3 dager i uken en periode, og han skal være hjemme. Selv om denne bloggen heter "En familie - En inntekt" er det ikke noe mål i seg selv å leve på en inntekt for oss. Vi prøver stadig å vurdere hvordan vi kan ha best mulig økonomi uten at det skal gå på bekostning av barna og familien. Betyr det at vi må leve hovedsakelig på en inntekt, så gjør vi det. 

Legg gjerne igjen en hilsen, kommentar eller spørsmål.


7 kommentarer:

 1. Hei.Har du noen tips til rimelige middager.Hvor mye bruker dere ca på matbudsjettet i uken?Morsomt om du kunne blogge litt om dette temaet!
  Ellers fin blogg du har!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og takk for komentaren. Jeg skal prøve å få bloggen litt om dette etterhvert. Så hyggelig at du liker bloggen :)

   Slett
 2. Hei! Så flott at dere klarer dere på en inntekt - det vil også jeg og mannen få til. Hvor i landet bor du?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Send gjerne en epost til levinorge@gmail.com så kan jeg svare deg der :)

   Slett
 3. Kor herlig å høre nån som tenke og gjør det samme som en sjøl! E hjæmme sjøl med jenten mine og kunne ikkje valgt noe anna. Vi leve ok på ei inntekt. Som du sir det e bare å prioritere! Føle at "alle" mene at æ e lat som bare vil gå hjemme! Så utrolig herlig å vite at flere tenke, gjør og ikkje minst sett pris på den herlige tida man får med ongan sine! Uansett ka æ får høre, skal æ gjøre mitt for å være hjæmme for ongan mine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flott å høre! Det gleder hjerte mitt stort hver gang jeg hører om folk som velger å være hjemme med barna sine. Det er en tid som er uvurderlig. Man får bare en mulighet. Så flott at du har grepet den! Stå på! Barna dine er heldige :D

   Slett
 4. Ååå, det hadde vært noe, det! :) Skulle gjerne vært hjemme med min lille mye lenger.......

  Takk for koselig kommentar på bloggen min!

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)