Kontakt

Ta gjerne kontakt med oss med spørsmål eller ønske om samarbeid.

Epost: enfamilieeninntekt@gmail.com

Facebook: Følg oss på facebook, eller skriv til oss der

Instagram: @enfamilieeninntekt

4 kommentarer:

 1. Så flott blogg :) jeg kom over den med en tilfeldighet da jeg skulle søke etter oppskrift til kyllingsaus... ha ha, tilfeldighetene ville ha det til at jeg endte opp med å sitte her og lese etter at barna var lagt. Jeg kjenner at jeg blir GLAD inni meg. Glad fordi dere har valgt å prioritere barna. Jeg har lyst å poste bloggen din på fb sien min, men vet du hva... jeg kjenner at jeg ikke helt tørr det. Og da vil jeg understreke at jeg er ikke ansett som en person som ikke sier det jeg mener. Men dette tema... det ser virkelig ut til å røre hardt i grytene. Det ene er jo at jeg ikke vil puttes i bås. Men det driter jeg litt i. Jeg tar den støyten. Litt i alle fall. Men. Jeg er mest usikker på hva jeg skal si til alle dem som da indirekte (og direkte) spør om jeg dømmer dem for deres valg... for på sett og vis gjør jeg jo det - dømmer dem for deres valg - altså, jeg syns de velger helt feil. Jeg synes ikke egentlig at det er greit at folk gjør så dårlige valg når det kommer til barna sine. Går fra stt 11 mnd gamle barn i barnehagen, mens det gråter og strekker seg etter mor eller far...som jo bare MÅ gå fordi de skal på jobb... Jeg dømmer ikke dem som MÅ gå på jobb. Det finnes alenemødre, dem med dårlig råd og mye mer - mange som må jobbe begge to. Men mange som ikke må. I alle fall ikke 100%. Men de velger å gjøre det for egen del. Fordi de ikke liker å gå hjemme. De kjeder seg. Savner jobben. Vil være sosial osv. Jeg spør meg, som deg, hvorfor får vi barn? Men det er skummelt å spørre. Hva får jeg i retur,,, og mange jeg er glad i vil bli svært sinte. Så, jeg sender bare deg en post her. Foreløpig i alle fall :) For å si at du gjorde meg glad :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kommentaren. Så kjekt at bloggen gjorde deg glad. Da ser jeg liksom litt poenget i å holde på med den. Det gleder meg også stort at det er flere enn oss som tenker sånn der ute :)
   Jeg forstår delemmaet ditt. Poenget er ikke å dømme dem som jobber, folk må få ta sine valg. Men da må vi som velger å være hjemme også få lov til å velge det og bli respektert for det! Og jeg tror, som du, at mange flere kan være hjemme mtp økonomien hvis de virkelig ville det!
   Takk igjen! Og ha en flott dag! Håper du vil se innom her av og til :)

   Slett
 2. Hei,

  Vet ikke hvordan jeg kom over bloggen din. Ren tilfeldighet kanskje:) Men uansett... Jeg har lest alle innleggene og jeg må si at du fascinerer meg.
  Så mange fine innlegg og tips.
  Fint å se at noen trosser den tilsynelatende "normale" hverdagen og setter barna sine i fokus! Jeg er selv ikke hjemmeværende. Kunne ikke tenkt meg det heller. Men jeg ser absolutt fordelene gjennom bloggen din.

  Masse lykke til videre:)

  SvarSlett
 3. Denne bloggen virker veldig interressant. Voksen mor med 3 barn(12, 17 og 23) 1 barnebarn på 2 1/2år. Fant mye nyttig - kjekk lesning!

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)