onsdag 29. april 2015

Motiver barna til å gjøre småjobber hjemme

I et tidligere innlegg skrev vi om 5 grunner til at barn bør hjelpe med husarbeid. Det er lett å tenke at det bør de gjøre, men hvordan får vi dem til å gjøre det rent praktisk? God motivasjon hjelper alltid på. Derfor har vi laget skjemaet nedenfor, som du kan skrive ut. Skriv opp de ulike oppgavene du vil barna skal gjøre. Når jobber er gjort, får de krysse av i ruten bak. 

Ukelønn
Ukelønn hjelper også på motivasjonen. Finn en liten sum du synest passer å gi barna dine for ulike oppgaver. Det trenger ikke å være så mye. Det er en god lærdom for barna å lærer at de må jobbe for å få penger. Dette forbereder dem på det virkelige livet.

Klikk på bildet for å få det i full størrelse, og så kan du printe det ut. 


En familie - En inntekt (c)

1 kommentar:

  1. Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
    (1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)