Har du problem med å få i barna fisk? Eller er du enkelt og greit på utkikk etter en smakfull og god fiskemiddag. Da har vi den perfekte oppskriften til deg. Denne torskepannen med blant annet kokkosmelk, matfløte og curry paste passer like bra til hverdags som å servere til middagsgjester.
- 800 g torskefilet, uten skinn og bein
- 1 ts salt
- 1 stk purre
- 1 stk paprika, rød
- 2 ss rapsolje
- 2 dl matfløte
- 1 terning fiskebuljong
- 2 dl kokosmelk
- 1 ss curry paste, rød
Dette gjør du:
- Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.
- Skjær purre og paprika i biter, og surr i rapsolje til purren er myk.
- Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.
- Rør inn kokosmelk og curry paste, og kok opp.
- Ha torskestykkene i panna, legg på lokk og la trekke til fisken er ferdig, ca. 5 minutter.
Nedenfor ser du bilder steg for steg. Når jeg kan lage dette, kan alle lage det.
Serveres med kokt ris. Vel bekomme!
Oppskriften er hentet fra godfisk.no
En familie - En inntekt (c)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)