mandag 25. mai 2015

Vi har flyttet bloggen til eget domene.

Etter å ha blogget en stund her på En familie – En inntekt har fokuset og retningen etterhvert skiftet retning. Vi har dreiet bort fra å snakke om livet som hjemmeværende og økonomi, til fokusere på barneoppdragelse, foreldrerollen, forhold og ekteskap og så videre. Jeg synest fortsatt det er viktig å være tilstede for barna når de er små, og dette kommer trolig til å skinne igjennom på den nye bloggen.
Med å endre navnet til «En familie», håper vi å nå ut til enda flere. Ønske vårt er å være en blogg med gode tips og råd til å skape gode familier og hjem.

De siste innleggene hos En familie – En inntekt har gitt dere en smakebit av hva denne bloggen vil handle om. Som sagt håper vi å kunne være en ressurs og en plass familien kan finne inspirasjon innen: barneoppdragelse, organisering, ekteskap/forhold, bli bedre mamma og pappa, aktiviteter, oppskrifter og lignende.

1 kommentar:

  1. Hei!

    Jeg ville bare legge igjen en liten kommentar til deg her å takk for mye fint lesestoff i året som har gått. Jeg er selv blogger og blogger om alt mellom himmel og jord :-)

    Ha r vært spennende å følge deg.

    Ønsker deg og dine en riktig god jul og et enda bedre blogge år i 2016 :-)

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)