fredag 20. mars 2015

Vi avslører: Super og lærerik aktivitet for små barn

Som dere så i forrige innlegg så klipte vi opp melke -og juicekartongene vi hadde samlet på. Vi brukte dem til å klippe ut noen av bokstavene i alfabetet. Etterpå fikk storebror male dem i alle regnbuens farger. Han fikk utfolde seg fritt og velge fargene helt selv. 


Vi la på en ekstra voksduk på bordet, så det ikke gjorde noe om han malte utenfor. Og det gjorde han, ja ikke bare utenfor bokstavene, han malte også seg selv i ansiktet, på hendene og på stolen bak seg. Hjelp! Jeg merket jeg ble litt stresset innimellom, og sprang rundt med en fuktig klut for å vaske bort all malingen som var på ville veier. Men selv om det ble litt ekstra arbeid på meg, så var det virkelig verdt det. Han elsket det, og jeg syntes han var veldig flink. 


Dette er en ganial måte for små barn å lære på uten at de selv er klar over det. Alle barn trenger å utfolde seg, og dette er en super og morsom aktivitet der de nettopp får gjøre det. Det er god utvikling både for motorikken og den kreative siden i et barn. 

Nedenfor ser du resultatet. Vi kom oss bare til "K", så dette kommer vi til å gjenta, slik at vi tilslutt har hele alfabetet. 


Planene er at vi skal bruke disse bokstavene fremover. Vi skal ta dem fram av og til og si hva bokstavene heter, og på denne måten håper jeg at guttene vil lære alle bokstavene på en gøy og morsom måte. 

En familie - En inntekt (c)

6 kommentarer:

 1. Så fint det ble! Og så kreativ du er �� Gleder meg til å treffe deg og guttene igjen, var SÅ koselig i dag! ��

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha. Alltid kjekt å treffe dere også :) Vi er så glad for at vi kjenner andre småbarnsfamilier!

   Slett
 2. For en god ide, og så flotte de ble!! :) :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)