tirsdag 12. mai 2015

Ikke kast skoesker! Se hva du kan bruke dem til.

Tiden går, og barna vokser, og nye årstider krever andre klær. Joggeskoene fra i fjor var alt for små til storebror, så da måtte vi ut å kjøpe nye. Det var egentlig bare tilfeldig at vi tok med skoesken. Og det er jeg glad vi gjorde. I det vi skulle til å kaste den, kom vi på at vi kunne lage en liten bilgarasje til guttene av den. Pappa skar ut noen dører og et vindu, og satte den ned på gulvet. Det tok ikke lang tid før de var i full gang å leke. 

Dagen etter kom vi på at vi kunne lage en liten bakke opp på taket. Vi fant litt papp vi hadde liggende og teipet det fast. Nå fikk de enda mer morro ut av skoesken.Den ble stadig mer avansert. Etterhvert laget vi en bro over til en annen eske. Og guttene fant forskjellige biler og traktorer som de kjørte med.


En utrolig billig, eller egentlig gratis, bilgarasje som har vært til stor glede. Den "lever" enda, så får vi se hvor lenge den holder. Og når den går dukken, gjør det ikke noe, for den var jo helt gratis. Neste gang vi får en skoeske i hus, vet vi hva vi skal bruke den til!


En familie - En inntekt (c)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)