tirsdag 21. april 2015

Er god folkeskikk i ferd med å gå tapt? Konkrete tips til hva vi fortsatt bør lære barna

Det er ikke så ofte vi hører om god folkeskikk lenger. Er dette i fred med å gå tapt? Før var det vanlig at barna lærte om hva som var god oppførsel i forskjellige situasjoner. Nå har jeg inntrykk av at det ikke er så vanlig lenger.

Vi vil gjerne slå et slag for å lære de søte små om hva som er god og korrekt oppførsel. Kanskje noen synest dette er litt gammeldags, og det er helt greit. Jeg vil først og fremst utfordre meg selv til å ta tak i dette. Og i samme slengen deler jeg noen tips med dere. Kanskje her er noe dere også kan bruke?


En familie - En inntekt (c)

1 kommentar:

  1. Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
    (1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)