tirsdag 17. september 2013

Marmorkupp

Den siste tiden har jeg lagt merke til at marmor er på full fart inn igjen i interiøret. Både på blogger og i interiørblad snakker folk varmt om marmor. Det fikk meg til å tenke et bord i marmor jeg hadde sett på det loppemarkedet jeg var på for en god stund siden. Jeg kontaktet de som arrangerte det, og de hadde fortsatt bordet stående, og de skulle ikke ha mange kronene for det heller.

Jeg har vært på utkikk etter et bord til å ha det i ene hjørnet på stua vår, men har ikke funnet noe til nå. Kanskje dette kunne være bordet..? Jeg diskuterte det litt med mannen min, og vi ble enige om å slå til. Da han kom hjem fra jobb dro mannen min og plukket det opp for bare en 50-lapp.


Jeg husket ikke at det hadde de rød-rosa stripene, men når jeg så det igjen så likte jeg det. Jeg har lurt på om jeg skal male beina enten hvite eller svarte, men flere har sagt at jeg bør vente. Kanskje jeg vil beholde treet som det er. Hva synes du?

Her er et oversiktsbilde. Jeg har allerede forandret på borddekorasjonen, og kommer sikkert til å gjøre det mange ganger heretter :)


En familie - En inntekt (c)


3 kommentarer:

  1. Jeg hadde nok malt bena, tror jeg... men det sprørs jo på det øvirge interiøret også. Artig at du finner slike ting så billig! Er bordplata i stein, eller er det imitasjon?

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er ekte stein. Jeg venter litt med å evt male, så får vi se hva vi kommer frem til etterhvert :)

      Slett

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)