onsdag 19. juni 2013

Loppisfunn

I dag var vi på loppemarked og det er alltid kjempegøy. Det krydde av folk da vi kom. Alle så ut til å ha sikret seg noen godbiter. Vi har ikke så god plass i huset, så jeg var der mest for å kikke. Jeg dro hjem uten å kjøpe noe, men hadde sett meg ut et hjørneskap jeg ville mannen min skulle være med å se på. Vi dro tilbake senere på dagen, og da kom vi over disse kjempesøte nattbordene. Tenk at de fortsatt sto der! Og de kostet bare 50 kroner stykke. Vi slo til og nå har vi satt dem sammen som en liten skjenk på stua. Ved siden av står en rosa barnestol fra Kartell. Den hadde jeg fra før av.



Vi kjøpte forresten hjørneskapet også. Ingen hadde kjøpt, for det er litt umoderne for tiden. Men vi var på jakt etter et hjørneskap. Det er trehvitt, så planen er å male det hvitt og skifte ut knottene. Skal vise bilder når det er ferdig. Vi håper det blir bra.

Loppemarked kan være genialt. En kan gjøre supre kjøp for en billig penge. Og er en villig til å male litt eller lignende, kan en plutselig få et gammet møbeli til å se nytt og stilig ut. 

En familie - En inntekt (c)

3 kommentarer:

  1. Dette ble en flott sjenk!!

    SvarSlett
  2. Kjempestilig sjenk! Gleder meg til å se hjørneskapet når det er ferdig. :-D

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)