lørdag 7. februar 2015

Dra på piknik

Ute er det storm, og det frister lite å gå ut i dag. Da er det lett å drømme om varmere dager, sol og sommer. Heldigvis nærmer det seg vår. Vi håper på mange fine dager, og gleder oss til å være mye ute. En billig, gøy og opplevelsesrik ting å gjøre da, er å dra på piknik. Man trenger ikke nødvendigvis dra så langt. Da til en park i nærheten, til sjøen eller bare til skogkanten. Pakk med litt mat og drikke. Dere kan snakke om alt dere ser på veien, i naturen og rundt dere. Ta gjerne med kamera og ta bilder. Da kan dere printe dem ut senere og lage en liten bok sammen med barna om turen. Barna får på denne måten repetere alt de oppleve, og det hjelper dem å fordøye intrykkene.


Superpappa bar begge guttene hjem på denne turen fra i fjor høst. Han er den store helten for tiden, spesielt for storebror. Snart er lillebror stor nok til å gå selv. Da blir det lettere for mamma å ta med begge på tur alene.


Det er ekstra stas når besteforeldrene blir med på tur.


Vi er virkelig velsignet med fin natur i nærheten av der vi bor, så vi har ingen unnskyldning for å sitte inne. Vi gleder oss til å dra på piknik.

En familie - En inntekt (c)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)