torsdag 2. mai 2013

Pappaperm og 20% jobb

Som vi har sagt tidligere, er det ikke et mål i seg selv å leve på en inntekt. Det som er viktig for oss er å være tilstede for barnet vårt. Vi vil at han (og evt fremtidige barn) skal få vokse opp i et hjem der en av foreldrene alltid er tilstede. Det kommer i hovedsak til å være meg, men til høsten skal pappa ha fri en dag i uken, så da tenkte vi at jeg kunne jobbe den dagen. Vi kontaktet arbeidsplassen min, og det ser ut til å ha gått i orden. Vi vil jo ikke kaste penger ut av vinduet heller :) Når pappapermisjonen hans er slutt, blir jeg hjemme på fulltid igjen.


Jeg tror det kan bli fint for de to gutta å ha litt tid sammen. De har allerede vært på flere turer og har det veldig kjekt sammen.


En familie - En inntekt (c)

2 kommentarer:

 1. Et spennende tema dette!
  Vi har imidlertid snudd litt på flisa og blitt fosterforeldre. En "heldagsjobb" som gir gutten vår, Knerten, enda mindre tid sammen med foreldrene sine, for tiden sammen skal deles på dem begge og for at fosterbroren krever mye mer enn Knerten selv. Men vi streber etter kvalitetstid når vi først har tid sammen og håper å lære Knerten at kjærligheten blir større jo mer man deler av den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så spennende å være fosterforeldre da. Det er en viktig jobb. Masse lykke til med det. Jeg håper dere får rikelig med tid sammen med Knerten også! Takk for kommentaren. Det er alltid hyggelig når folk skriver noen ord :)

   Slett

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)