onsdag 11. februar 2015

La kjærligheten være på topp til Valentinesdagen

Det beste vi kan gjøre for barna er ikke å kjøpe dem dyre gaver eller dyre merkeklær. Det er heller ikke å gi dem all oppmerksomhet. Det er ikke en gang å alltid ha dem i sentrum. Det beste vi kan gjøre for barna er å vise dem at foreldrene deres elsker hverandre.


Da vi ble sammen boblet følelsene inne i oss. Og da mannen min fridde var jeg veldig lykkelig. På bryllupsdagen trodde jeg ikke det gikk an å føle mer lykke en jeg gjorde. Man hører i eventyr at "de levde lykkelig alle sine dager". Og man kan virkelig være lykkelig i et forhold, men da må man ta mange bevisste valg og være bevisst på hvordan man reagerer i ulike situasjoner. Å elske noen er et valg. Men noen ganger tar de negative følelsene overhånd, og utfordingene kommer. Dette er så og si umulig å unngå. Hvis ikke vi får gjort opp ting med det samme, går det ikke lang tid før det utvikler seg til problemer som igjen kan begynne å tære på forholdet. Og så begynner man å fokusere på alt det negative ved den andre..... Vi vil selvfølgelig ikke at dette skal gå utover barna, men det gjør det, uansett hvordan vi snur eller vender på det.

Derfor vil jeg komme med et godt råd til dere. Selv om forholdet deres er godt, skader det ikke å gjøre dette. Det er en liten oppgave til mannen og en til kvinnen.

Til kvinnen: Skriv en liste over ti ting du beundrer og respekterer mannen din for.
Til mannen: Skriv en liste over ti ting du elsker ved konen din.

Les opp listen for hverandre om kvelden. La mannen begynne, og vent til han er ferdig før du som kvinne begynner.

Dere kvinner: De fleste menn liker ikke når vi maser på dem, spesielt ikke om følelser og hvordan forholdet er osv. Kanskje de synes denne idèen er ganske teit. Men gi dem en sjanse da, så kanskje de blir med på det.

Heng opp listen din en plass du vet du kommer til å se den hver dag. Les den hver dag frem til valentinesdagen, og fortsett gjerne i mange dager etter det. Tenk på de flotte tingene du har skrevet om din kjære flere ganger om dagen. Tenk på hva det var som gjorde at du ble forelsket, og hvorfor du vil være sammen med akkurat han/henne.

Masse lykke til! Gjør dere dette tror jeg valentinesdagen virkelig vil bli en feiring av kjærligheten.

En familie - En inntekt (c)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)