Du trenger:
- 4 kyllingfileter
- 2 ss smør
- 1 finhakket løk
- 2 fedd hvitløk
- 200 g friske spinatblad
- 1 beger creme fraiche
- salt og pepper
Kyllingen - dette gjør du:
- Smelt 2 ss smør i en stekepanne
- Stek løk og ett redd hvitløk
- Legg kyllingfiletene i pannen og la dem steke et par minutter på hver side
- Skru ned varmen og la dem surre i ca ti minutter under lokk
- Snu med jevne mellomrom
Spinatkrem - dette gjør du:
- Skyll spinaten godt
- Varm 1 ss smør i en kjele
- Ha i spinaten
- Vend spinaten til den faller sammen
- Tilsett creme fraiche og et finhakket hvitløksfedd
- La det surre i noen minutter
- Smak til med salt og pepper
Legg så kyllingfiletene i spinatkremen og server med kokt ris
En familie - En inntekt (c)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)