tirsdag 21. april 2015

Sunn og smakfull kyllingrett med spinatkrem og ris

Her er oppskift på en enkel, god og sunn middag som passer både til hverdags og når du har middagsgjester.


Du trenger:

  • 4 kyllingfileter
  • 2 ss smør
  • 1 finhakket løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 200 g friske spinatblad
  • 1 beger creme fraiche
  • salt og pepper


Kyllingen - dette gjør du:

  • Smelt 2 ss smør i en stekepanne
  • Stek løk og ett redd hvitløk
  • Legg kyllingfiletene i pannen og la dem steke et par minutter på hver side
  • Skru ned varmen og la dem surre i ca ti minutter under lokk
  • Snu med jevne mellomrom


Spinatkrem - dette gjør du:
  • Skyll spinaten godt
  • Varm 1 ss smør i en kjele
  • Ha i spinaten
  • Vend spinaten til den faller sammen
  • Tilsett creme fraiche og et finhakket hvitløksfedd
  • La det surre i noen minutter
  • Smak til med salt og pepper


Legg så kyllingfiletene i spinatkremen og server med kokt ris


En familie - En inntekt (c)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)