onsdag 4. februar 2015

Dagens tips: Utforsk et fjøs

Den siste tiden har vi hatt nydelige vinterdager med snø. Vi har vært mye ute og har laget snømenn, rent på kjelke og lekt i snøen. I dag var intet unntak. Dagen begynte riktignok med småbarnstreff inne, men etter det dro på besøk til en venninne. Hun og familien er så heldig å få bo på en gård. Da vi kom dit tok med oss et par kjelker og barna brukte løbrua som bakke. Den var akkurat passe bratt og lang for barna. Etter en del turer opp og ned løbrua, dro vi på en spennende oppdagelsesferd inne i fjøset. Her var det utrolig mye spennende for barna å se på og mye å lære. Fjøset har ikke dyr nå, men har hatt både kuer og høner. 

Dagens tips: Er det en gård i nærheten av deg, så spør gjerne om du kan få ta med barna dit en tur. Dette er (forhåpentligvis) helt gratis, og barna kan lære veldig mye. Ta gjerne med et fotoapperat og ta bilder av det dere ser. Da kan dere se på bildene etterpå. Dere kan også printe ut bildene og lage en liten plakat, poster eller bok. Denne kan dere ta fram av og til og snakke om det dere så i fjøset. 

Under kan du se noen bilder av det vi fikk se i dag:

Storebror fikk låne en dress av snille tante. Hun hadde bare en i rosa, men det så ikke ut til å plage han. Han var nok mer opptatt av snøen ute og alt det spennende han fikk se inne i fjøset. Her er han sammen med kusinen sin.


En familie - En inntekt (c)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)