søndag 8. februar 2015

Aktiviteter ved sjøkanten

I stede for å bruke dette blogginnlegget på å skryte av hvor fantastisk flott moren til barna mine er (haha) vil jeg dele noen artige aktiviteter du kan gjøre sammen med barna når dere drar til sjøen.

La barna få bygge tårn av steiner. Dette kalles "rock balancing". Dersom du googler det, kan du se ganske mange imponerende bilder av balansekunst med stein. Barna må balansere steinene oppå hverandre. Barna kan virkelig få prøvd seg her, og lære veldig mye. De må finne steiner som passer til å balansere. De må bestemme hvilken skal være nederst, og hvilken som passer til å være oppå den neste osv. Under kan du se noen bilder fra i høst, da bestemor og storebror prøvde seg på det.

En annen artig ting barna kan få lære ved sjøen er å hoppe med steiner i vannet. Dere må finne en så flat og rund stein som mulig, og så sende den langs vannflaten. Er dere heldige så hopper den flere ganger bortover vannflaten før den synker. De fleste barn synes dette er veldig gøy. Dette er kanskje enklest for litt eldre barn. De yngre synes helt sikkert det er fascinerende å se på når andre gjør det.


En familie - En inntekt (c)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)