torsdag 21. mars 2013

Pappapermisjon og USA-tur

Min permisjon er over, så nå begynner alvoret :) Vi nyter imidlertid at pappa har permisjon. Den første måneden av den bruker vi på en tur til USA for å besøke familien hans. Vi har bevisst spart penger menst jeg forsatt fikk utbetalt lønn for å kunne dra på denne turen. Vi har ikke handlet klær og lignende på lenge, for vi vil handle her i USA.

Her har de noen kjekke butikker som heter T-J-maxx og Marshalls. Der får du kjøpe kjente merkevarer til en billig penge. Vi har handlet som bare det. Litt av en følelse når du kan plukke plagg etter plagg uten å se på prislappen. Me like!Vi har handlet mye til gutten vår. Vi har prøvd å tenke langsiktig, og kjøpt klær som han kan vokse inn i. Det er kjekt når vi kan kjøpe fine ting til han. Vi fant fine skjorter fra både Ralph Lauran og Tommy Hilfiger. Vi har også kjøpt noen bøker, for vi satser på at han skal lære å snakke både norsk og engelsk flytende. 


Vi har helt bevisst kjøpt klassiske plagg som ikke går av moten. Jeg er ganske trygg på at disse klærne vil være supre å bruke om to-tre år. Jeg gleder meg :)


Vi har også handlet en del til oss selv, så nå skal vi ikke handle på lenge hjemme. Et lite tips fra oss er; tenkt langsiktig! Kommer du over gode tilbud og har penger, så kjøp gjerne klær som barna kan vokse inn i. Det er lurt å kjøpe klassiske plagg, som er like fine selv om moten forandrer seg. 

En familie - En inntekt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)