mandag 27. april 2015

Blogganbefaling: Fru Jacobsen

Når vi kommer over gode blogger, anbefaler vi dem gjerne videre. Fru Jacobsen er en annen hjemmemamma som har drevet blogg lenge. Hun har nettopp flyttet bloggen over på eget domene og har samtidig startet egen bedrift der hun tilbyr blogghjelp til andre bloggere.

Bli kjent med Fru Jacobsen
Fru Jacobsens fulle navn er Trine Lise Jacobsen. Hun er 28 år, gift med drømmemannen og har tre flotte barn. Kristian født Januar 2009, Kristine født Oktober 2010 og Karoline født 2013. Hun er utdannet Barne og ungdomsarbeider med fordypning i Asperger/ADHD, men er nå hjemmearbeidende med alle tre barna og stortrives med det. Som nevnt har hun nettopp startet eget firma, og tilbyr blogghjelp til de som trenger det. Facebooksiden til firmaet er en side der hun legger ut hvilke prosjekter hun driver med og link til de hun har hjulpet med å komme i gang med blogging og design. 
Bloggen
På bloggen hennes kan du lese om alt mulig. Alt fra oppussing, interiør, produkttesting, konkurranser, debatter, hennes meninger og alt mulig annet som måtte engasjere henne. Hun håper at alle vil finne noe på bloggen de liker, og håper du vil følge hennes hverdag på denne bloggen. Du finner bloggen til Fru Jacobsen på frujacobsen.no

Andre sosiale medier
Du finne også Fru Jacobsen på andre sosiale medier


En familie - En inntekt (c)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar :)